BEDAK ARAB

BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU 

BEDAK ARAB 50g
RUSSET  x 1 unit
ORANGE BLUSH x 3 unit
CHERRY x 2 unit
CHERRY PINK x 1unit







HARGA PASARAN: RM55-RM60


HARGA JATUH TERGOLEK:
 1pc @ RM36 (SM) / RM 40 (SS)
FREE Postage
FREE Sponge
======================================
BEDAK ARAB
OREN BLUSH 25g
2 unit 

HARGA PASARAN: RM45-RM50

OUR PRICE:
 1pc @ RM 30 (SM) / RM 35 (SS)
FREE postage
FREE sponge

-Pilihan warna-
-Orange Blush (Untuk kulit cerah ke kuning langsat) 
-Cherry (Untuk kulit cerah & sederhana)
-Cherry Pink (untuk kulit lebih cerah)
-Russet (Untuk kulit sederhana cerah tone selamat utk wanita malaysia)
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.  

Sangatlah senang dipakai. 
Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!  
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka 
(tak melekit lansung!)  

Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai. 




TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!  - 

Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat! 
- Kemas dan sekata membuatkan anda indah. 
- Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
- Mengecutkan jerawat. 
- Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
- Tahan Selama lebih 8 jam. 
- Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
- Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
- Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.  

Bedak ni boleh bertahan 3 bulan++ kerana mempunyai berat 50gram n depend kepada cara penggunaan..selain itu, bedak ni berfungsi dalam 3 cara, sbg foundation, pelembab dan sbg compact powder.. lagi best.bedak ni xyah pakai pape dah seperti krim n pelembab, hanya applykn bedak ni saje wajah kite seolah2 memakai foundation, licin dan kemerah2an juga untuk mengecut dan mengeringkan jerawat...semasa berpeluh, bedak ni takkan menjadikan wajah bertompok2 malah kelihatan lagi berseri.. bedak ni boleh digunakan dlm masa yang singkat ..=) 

Bedak, foundation dan pelembab dalam satu. Boleh meliputi jeragat dan jerawat. Packaging simple dan antik. Bauan cherry.   
Adalah jawapan kepada masalah kulit setiap wanita. 

Kokuryu Makmal telah membuat satu kajian terperinci mengenai masalah kulit wanita, seperti jerawat, freckles, kedutan dan kecacatan. 
Wonderful Kokuryu Kosmetik, menjanjikan anda bahawa penjagaan kecantikan yang berkekalan untuk kulit licin dan lebih muda.   
Komponennya telah dipilih dengan teliti dan tertakluk kepada ujian makmal kajian dan intensif, untuk memastikan anda kulit yang sihat dan licin. 
Jadi, untuk penjagaan kecantikan yang berkesan.  

No comments:

Post a Comment

KINDLY FILL UP THE FORM...10Q

Follower of this Blog? (compulsory ^_^)
Name:
Email Address:
Contact No.
Mailing Address
Order Item
Handling & Shipping
Payment Method

This online form was provided by Freedback.

JAPAN SIZE CHART (estimated)

JAPAN SIZE CHART (estimated)

Popular Posts