NASI MANDY AL-BAYT

READY STOCK
Nasi mandy sedap bangat
Boleh buat stok untuk puasa ni atau masak di hujung minggu
1 kotak boleh 5 orang makan
Dah siap set beras dan rempahnya
Just ikut arahan belakang kotak
Yg tak pandai masak pun jadi terer
Cara buat sos dan salad pun ada
Hanya beli barang basah
Memang sedap!
Exp tahun depan

Rm15/ pek
berat sekotak: 462g
Poslaju 
1 pek +rm6sm/rm10ss
2 pek +rm9sm/rm15ss
3 pek +rm12sm/rm20ss
4 pek +rm15sm/rm25ss / pos parcel rm7






Hasil masakan dari pelanggan
YUMSS








INFRARED THERMOMETER

Kini menyukat suhu lebih mudah dengan 4in1 infrared thermometer
dengan hanya 2 saat!






Retail: RM150 

PROMOSI:
 RM75 (sm), RM80 (ss) 
FREE POSTAGE

---------------------------------------------------------
Model Number: AEM-903 
Dimensions: 114mm*34mm*26mm 
Net weight: 157g
Battery: CR2032 
Resolution: 0.1C/0.1F 
Testing distance: 0-2cmAccuracy: +/-0.2C

Color light high fever alarm multifunction infrared ear thermometer with time clock function

Special Features:
1. 4 in 1 function: Ear/ Forehead/Room temperature/ clock function
2. Test Milk and Water, bath water
3. Colorful light high fever warning
4. 3-color backlight

Accessories
•1 x Infrared Thermometer
•1 x Stand
•1 x CR2032 Lithium button battery
•1 x User's Manual

Specifications:
Dimensions: approx.11.4 x 3.4 x 2.6cm 
Resolution: 0.1centidegree/0.1Fahrenheit
Reading band: 32.0 --42.9 Centidegree(89.6-109.2 Fahrenheit)
Ambient temperature scope: 0 --40.0Centidegree(32.0 --104.0 Fahrenheit)
Operating conditions: 10.0 --40.0Centidegree(50.0 --104.0 Fahrenheit),Rh≤80%
Battery:1 x 3V CR2032 Lithium button battery

GAJET HOLY QURAN



Harga Promosi
 RM35 SM / RM40 SS
FREE POSLAJU

sms 012-2602384 untuk harga borong
 
Size sebesar genggam dewasa.. 
Bateri size AAA 3pcs (kami bagi) 

GADGET FOR KIDS..biasakan anak2 mendengar Quran...membesar dalam suasana Quran. gadget ilmiah ni sesuai masa dodoikan anak yg kecil agar terbiasa dengar quran, sesuai utk anak yang pandai main tekan-tekan..juga sesuai utk kita pasang sebelum kita sekeluarga tidur. Bg yg ada ibu ayah terlantar, rabun..nak baca surah2 lazim dah tak nampak..mainkan di telinga..ibu ayah blh ikut baca agar sabar menghadapi sakit 

Ada 5 Fungsi

1) 26 doa-doa harian 

2) 16 surah lazim...al-fatihah, surah al-a'diyat sehingga surah an-nas (surah fatihah, surah ke 100 sehingga surah terakhir 114) 

3) ucapan 2 kalimah syahadah, azan 

4) 6 nasyid untuk anak2 

5) lampu utk tarik perhatian anak2. Juga utk ‘lock’ satu2 fungsi (cnthnya kita pasang surah..ianya automatik sambung dgn surah yang lain..jd tekan 3 saat butang ke5 tu..ianya lock..anak2 tekan butang apa pun x fungsi..jd anak2 fokus dengar surah) 





 

WATERPROOF SHEET PROTECTOR

WATERPROOF SHEET PROTECTOR
READY STOCK


MARKET PRICE: RM75-85
HARGA PROMOSI
RM55 sm / RM60 ss
FREE DELIVERY

boleh Whatsapp saya di
0122602384 untuk respon yg cepat

Alas tilam ini kalis air dan sesuai untuk mengalas tilam katil spring dari terkena muntah atau air kencing anak anda.

Atau alas semasa berpantang selepas bersalin.Jadi x perlu risau untuk menjemur tilam katil anda yang berat dan tiada tempat menjemur bagi yang tinggal di apartment.



Alas Kalis Air ini sangat sesuai untuk :

Ibu-ibu yang berpantang
Warga emas yang terlantar
Bayi / Anak kecil
Anak yang sedang dilatih untuk berpisah dengan lampin
Segera dapatkannya satu sementara stok masih ada!

Dibuat daripada :
Bahagian atas > 50%cotton dan 50%Polyester
Bahagian Tengah > 100% polyester
Bahagian bawah > 100% Vinyl Backed Polyester

Saiz : Lebih kurang 75cm X 85cm


PREMIX ALMONDKISS COOKIES

TEPUNG SEGERA ALMONDKISS COOKIES
READY STOCK






RM18.00/pack..

senangnya buat cookies ni..hanya tambah telor n buttercup je..
senang amat..
jom beli :)

Nk belajar buat cookies? 
tapi nk yg senang dan mudah? 
bila senang dan mudah mesti la nak yg sedap n meletop kan?
pernah rasa famous amos di gedung beli belah?
rasa seakan sama!

Selera citarasa yang menambat jiwa, 
Sekali rasa pasti tak lupa. 
Dua kali rasa mengigau dibuatnya. 
Tiga kali rasa ...
Repeatla ordernya..

nak beli??
 sms <cookies> ke 0122602384

1pek 500G,
hanya tambahkan sebiji telur dan 1/2 ketul butter sahaja 
bakar 25min 160'C 
1 pek boleh dapat +- 100biji biskut




SET COLLAGEN PLUS VIT E




COLLOGEN PLUS VITAMIN E

dapatkan yang ORIGINAL 

RM15 (SM) / RM20 (SS)

FREE DELIVERY

Dapatkan kulit yang lebih cerah dan lembab dengan krim istimewa ini dalam 1 minggu sahaja!


KELEBIHAN SET COLLAGEN PLUS VIT E :

- Mencerahkan Kulit
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat dan jeragat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan ( Awek Muda )

CARA PEMAKAIAN: 
 Bersihkan wajah dengan sabun kolagen+ susu beras sebelum memakai krim.

KOMPOSISI: 
 SABUN COLLAGEN + SUSU BERAS 
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM
 COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM

krim mlm 20g , krim siang 20g, sabun 145g



BEDAK ARAB

BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU 

BEDAK ARAB 50g
RUSSET  x 1 unit
ORANGE BLUSH x 3 unit
CHERRY x 2 unit
CHERRY PINK x 1unit







HARGA PASARAN: RM55-RM60


HARGA JATUH TERGOLEK:
 1pc @ RM36 (SM) / RM 40 (SS)
FREE Postage
FREE Sponge
======================================
BEDAK ARAB
OREN BLUSH 25g
2 unit 

HARGA PASARAN: RM45-RM50

OUR PRICE:
 1pc @ RM 30 (SM) / RM 35 (SS)
FREE postage
FREE sponge

-Pilihan warna-
-Orange Blush (Untuk kulit cerah ke kuning langsat) 
-Cherry (Untuk kulit cerah & sederhana)
-Cherry Pink (untuk kulit lebih cerah)
-Russet (Untuk kulit sederhana cerah tone selamat utk wanita malaysia)
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.  

Sangatlah senang dipakai. 
Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!  
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka 
(tak melekit lansung!)  

Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai. 




TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!  - 

Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat! 
- Kemas dan sekata membuatkan anda indah. 
- Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
- Mengecutkan jerawat. 
- Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
- Tahan Selama lebih 8 jam. 
- Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
- Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
- Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.  

Bedak ni boleh bertahan 3 bulan++ kerana mempunyai berat 50gram n depend kepada cara penggunaan..selain itu, bedak ni berfungsi dalam 3 cara, sbg foundation, pelembab dan sbg compact powder.. lagi best.bedak ni xyah pakai pape dah seperti krim n pelembab, hanya applykn bedak ni saje wajah kite seolah2 memakai foundation, licin dan kemerah2an juga untuk mengecut dan mengeringkan jerawat...semasa berpeluh, bedak ni takkan menjadikan wajah bertompok2 malah kelihatan lagi berseri.. bedak ni boleh digunakan dlm masa yang singkat ..=) 

Bedak, foundation dan pelembab dalam satu. Boleh meliputi jeragat dan jerawat. Packaging simple dan antik. Bauan cherry.   
Adalah jawapan kepada masalah kulit setiap wanita. 

Kokuryu Makmal telah membuat satu kajian terperinci mengenai masalah kulit wanita, seperti jerawat, freckles, kedutan dan kecacatan. 
Wonderful Kokuryu Kosmetik, menjanjikan anda bahawa penjagaan kecantikan yang berkekalan untuk kulit licin dan lebih muda.   
Komponennya telah dipilih dengan teliti dan tertakluk kepada ujian makmal kajian dan intensif, untuk memastikan anda kulit yang sihat dan licin. 
Jadi, untuk penjagaan kecantikan yang berkesan.  

TEPUNG MAGIK

TEPUNG MAGIK SERBAGUNA

540G/pek
Rm 12/pek



Tepung Goreng Serbaguna ini mendapat gelaran tepung magik sebab kerangupanya kekal berjam-jam lamanya. 
Tidak seperti tepung biasa yang berada dipasaran, ianya akan cepat lemau setelah digoreng.

Kelebihannya ;
Cepat & Mudah disediakan
Cendawan Goreng Tidak Berminyak
Cendawan Tidak Melekat Tanpa Telur 
Tepung tidak digunakan dengan BanyakTidak menggunakan minyak yang banyak
Cendawan Goreng tidak cepat lembik (soggy)
Rasa macam kulit ayam KFC (ini customer yang cakap) 

Boleh dipelbagaikan untuk gorengan yang lain selain cendawan.jemput2 kentang,jemput2 bawang+bilis,telur dadar,fish&chips,brokoli,peria,bayam,sotong,udang,paru,terung dan juga cempedak goreng.

Kaedah untuk menggoreng menggunakan Tepung Magik
1. Tepung kering
2. Tepung Basah
3. Tepung Basah & Tepung Kering
4. Tepung Basah & Serbuk Roti
5. Celup telur & Tepung Kering

*Tepung kering tu tepung magik*Tepung Basah tu Tepung Magik + air sket

Bila menikmati makanan yang digoreng dengan sempurna, ramai yang terkejut pas tu cakap, "eh..tak berminyak sama sekali!" @ “It’s not greasy at all!” 
Seolah-olah macam MAGIK kan. 
Dan dalam hati kita...waa terer gak aku goreng ya...
Sebenarnya jika kita menggorengnya dalam minyak yang betul dan mematuhi garis panduannya, 
makanan goreng boleh mempunyai tempat dalam diet yang sihat. 


Sains menunjukkan jika menggoreng dgn cara yang betul akan mengurangkan penyerapan minyak pada masa yang sama mewujudkan kenikmatan pada makanan tersebut.

TIPS: 
Pastikan Minyak Kita Bersih. Jika serpihan membina di dalam kuali, ia akan terbakar selepas beberapa minit. Ini terutamanya masalah apabila kita goreng secara “breaded & battered”. Zarah-zarah terbakar dalam minyak akan menyebabkan ia mengotorkan, mengubah warna dan rasa yang tidak sedap. Ia akan merosakkan makanan yang kita goreng. Jadi tapislah untuk mengeluarkan serdak sebelum menggoreng.


BELIAN BORONG DIALU-ALUKAN
1 KARTON = 20 PEK
BOLEH JUGA BELIAN 1/2 KARTON = 10 PEK
SMS/WA ARTIKAH: 012-2602384

--------------------------------------------------------------------------------------
CHEEZY SAUCE



CHEEZY POWDER
200GM/ pek

RM 18/pek

cheese powder mcm cheezy potato wedges KFC tu.. boleh mkn dgn burger, nugget, keropok, ayam goreng, buat topping speggeti dan lain-lain pon boleh. Senang sgt bancuh je dgn hot water... (anggaran 10x bancuhan)

Kandungan:
Milk Solids, Modified Starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable Powder, Cheese Solids, Flavour Enhancers, Vegetable Fat, Glucose Syrup Solids, Food Acids, Flavourings, Mineral Salts, Spices, Yeast Extract, Anti-caking Agents, Spice Extract, Colourings.

Cara bancuhan:
1) 2 sudu besar cheese sos + 1sudu besar air panas (80'C),
2) Kacau rata dengan garfu sehingga nampak smooth.



Simpan dalam bekas kedap udara/peti ais lepas dibuka


Untuk pelbagai jenis resipi menggunakan tepung magik; KLIK SINI

KINDLY FILL UP THE FORM...10Q

Follower of this Blog? (compulsory ^_^)
Name:
Email Address:
Contact No.
Mailing Address
Order Item
Handling & Shipping
Payment Method

This online form was provided by Freedback.

JAPAN SIZE CHART (estimated)

JAPAN SIZE CHART (estimated)

Popular Posts